• 1. Bij het begin beginnen
  • 2. Nauwkeuring werkje !
  • 3. Het lijkt zo makkelijk.................

  

  • 4. Volop in proces
  • 5. Koudschuim

  

  • 6. Singels en Koudschuim
  • 7. Capitoneren ingenaaid en geplooid

 

  • 8. Knoopjes met een beetje hulp
  • 9. Eindresultaat

Het begin van onze bankstellen 

Extra informatie m.b.t. onze houten meubelen

De meubels zijn altijd uniek, massief en worden met stijl en zorg tot een prachtig landelijke resultaat gemaakt.
Bij kasten zijn de eventuele planken, zijkant lade en binnenkanten mee geschilderd. Dit geldt ook voor de lades van de meubels.
Een tafelblad wordt door gewoon leefgebruik alleen nog maar mooier, echter het is een eetkamertafel en geen werkplaats tafel.
NIET: Uiteraard geen hete pannen op het blad, geen gebruik van een schuurspons, geen stift of pen inkt
WEL : Koud biertje, hete kop koffie of thee, spelletjes is geen probleem.

De tafel kan gewoon worden afgenomen met een zachte doek eventueel met lauw warm water en wat afwasmiddel .Dit is milieu vriendelijk en brengt geen schade aan op de meubels.

Bezorgen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afhalen. Stoelen kunnen vaak per 2 stuks in een grote doos worden verzonden per post.nl Dit gebeurt aangetekend en waarde verzekerd en geldt voor de modellen Charlotte & Sophie, Suus. Prijs per doos van 2 stoelen € 14.90
De fauteuils & grotere eetkamerstoelen & Bankstellen zijn te groot en te zwaar voor pakket verzending. Al onze stoelen, fauteuils en eetkamerbanken worden in één geheel geleverd, dus geen geploeter met een bouwpakket. Uitpakken en neerzetten.
Indien u kiest voor bezorgen dan helpt onze bezorger u graag de meubels binnen te zetten.
Om de bezorgkosten laag te houden werken wij met één chauffeur per vrachtwagen, er dient dus iemand aanwezig te zijn die kan helpen met tillen van de meubels. De chauffeur brengt de meubels netjes naar binnen, indien de meubels een binnentrap op getild moet worden dient u hiervoor zelf zorg te dragen. ( uitzonderingen daargelaten )

 Bij het bezorgen van de bankstellen tillen wij het bankstel over de eerste drempel van de woning. Eenmaal in de woning dient u zelf zorg te dragen voor het plaatsen van het bankstel. Zorg altijd dat er voldoende ruimte is om de woning binnen te gaan, een bankstel is om te transporteren groot en zwaar. Meet vooraf de doorgang goed op zodat u niet voor verassingen komt te staan. Door het verpakkings materiaal is het bankstel nog iets groter dan de aangegeven maten.

Heeft u vragen dan horen wij het graag,

Team Atelier De Brocante Opkamer
Honselersdijk & Naaldwijk